Prezentare SSM-DDD.ro
Curatenie

Prezentare SSM-DDD.ro

  • Post author:
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

SSM-DDD.ro este o societate autorizata DSV, DSP, in vederea desfasurarii de activitati de DEZINSECȚIE – DERATIZARE – DEZINFECȚIE

Profesionalismul și atentia la detalii sunt elementele cheie pentru începutul unei frumoase colaborări.

Servicii:

DEZINSECȚIE

Dezinsectia preventivă (profilactică) este obligatorie pentru toate persoanele juridice in conformitate cu prevederile Legii nr. 10/26.05.1998 privind asistenta de sanatate publica. Acest proces împiedică înmulțirea și răspândirea dăunătorilor si se execută lunar în industria alimentară, în sistemul sanitar (spitale, policlinici) și cel de învățământ (școli, grădinițe) si trimestrial în restul unităților. Procesul de dezinsecție se repetă după perioada de eclozare, de 14-21 de zile.

Dezinfectia de combatere are scopul de a elimina insectele și focarele de insecte. Aceasta din urma are caracter ocazional.

Dezinsectia se poate realiza prin: capcane cu adeziv, lămpi UV cu adeziv și incinerare, acestea fiind metode ecologice, fara sa afecteze mediul, sau prin insecticide de ingestie sau contact cu produse avizate pentru profilaxia sanitar-umană.

Insecticidele folosite sunt cuprinse în lista „Produse pesticide avizate pentru profilaxia sanitar-umană”. Acestea au instrucțiuni de utilizare și fișe de securitate.

Insecticidele se prezintă sub diferite forme: soluții concentrate, geluri, emulsii etc. și se folosesc fie diluate, fie ca atare în funcție de dăunător.

DERATIZARE

Deratizarea preventivă este obligatorie pentru toate persoanele juridice in conformitate cu prevederile Legii nr. 10/26.05.1998 privind asistenta de sanatate publica, este executată trimestrial în spațiile sanitare, de învățământ, alimentație, si semestrial în alte spații comerciale. 

Deratizarea de combatere se realizează prin eliminarea tuturor surselor de hrană pentru rozătoare, astuparea crăpăturilor și a găurilor prin care se pot strecura și limitarea locurilor unde se pot adăposti, este recomandată persoanelor juridice si persoanelor fizice in aceeasi masură. Bolile contagioase ca toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, trichineloza, bruceloza, gastroenterita virotica, febra aftoasa, antraxul si alte boli, la fel de grave, sunt transmise de sobolani si soareci.

Deratizarea se poate realiza atât prin 2 metode:
Mecanice: capcane
Chimice: soluții și tratamente toxice.

Metodele de deratizare chimice sunt mult mai eficiente decât metodele mecanice pentru ca au o raza de acțiune mai mare, acționează lent si sigur astfel încât să afecteze toti dăunători din spațiul unde se efectuează activitatea de deratizare.

DEZINFECȚIE

Dezinfectie profilactică – se execută lunar în unitățile școlare, sanitare sau de alimentație publică. În restul unităților se execută trimestrial sau la cerere.
Dezinfectie de necesitate – se execută pentru combaterea bolilor infecțioase sau parazitare, de la primul caz și până la eliminarea întregului focar. (ex: situația actuală COVID-19)

Dezinsecția și deratizarea trebuie să fie efectuată indata dupa dezinfecție pentru o igienizare și decontaminare corecta si completă a spațiului dezinfectat.

SSM Chemicals Lab SRL este parte a grupului SSM Group.

Vă oferim consiliere de specialitate si indrumare pe tot parcursul colaborării noastre.

Lasă un răspuns