Despre noi

SSM-DDD.ro

Cum si de ce a aparut SSM-DDD? 

Pentru ca lucram cu oamenii si suntem atenti la nevoile lor. Astfel, am incercat sa oferim cat mai multe servicii de calitate, asa cum o facem de fiecare data, inclusiv in domeniul de dezinsectie, deratizare, dezinfectie si curatenie.

Avand ca principale valori profesionalismul, seriozitatea, performanta si adaptabilitatea, ne dorim cat mai multi clienti multumiti, care sa gaseasca la noi rezolvarea problemelor cu care se confrunta, cu care sa avem o colaborare indelungata si de succes. Ne place sa ascultam, sa intelegem si sa gasim cele mai bune solutii, fiind in permanenta instruiti si informati despre cele mai noi metode de combatere si prevenire a daunatorilor. 

Stim, de asemenea, ca cel mai important lucru pentru noi toti este sanatatea, asa ca actionam in consecinta si folosim doar substante care nu sunt daunatoare sanatatii oamenilor si care pot fi folosite in orice fel de mediu, cum ar fi unitatile de cazare, locuintele persoanelor fizice, spatiile comerciale, unitatile administratiei publice, mall-uri etc. Pe langa faptul ca ne place sa ne respectam promisiunile, ne place sa avem grija si de resursa cea mai de pret a clientilor nostri, timpul, asa ca facem tot posibilul sa fim flexibili si sa lucram in functie de programul clientilor nostri, fara sa afectam desfasurarea normala a activitatii companiei.

Ne plac provocarile, iar echipa noastra este mereu pregatita sa le faca fata, asa ca nu mai sta pe ganduri si completeaza formularul de mai jos!

Societatea noastra iti oferă consiliere de specialitate si indrumare pe tot parcursul colaborarii noastre.

Garantam calitatea serviciilor noastre, SSM Chemicals LAB SRL este parte a grupului SSM Group!

Ia legătura cu noi

Adresă

SSM Holding: Bld. Marasesti 111, Sector 4, Bucuresti
SSM Holding 2: Str. Pastorului 48-50, Sector 2, Bucuresti

Formular de contact rapid