DERATIZARE

Deratizarea este procesul de eliminare a rozătoarelor: șoareci, șobolani și alți dăunători care sunt purtători de boli și infecții și provoacă pagube materiale.

Deratizarea poate fi de 2 tipuri:

✔️ preventivă
✔️ de combatere

Deratizarea preventivă este obligatorie pentru toate persoanele juridice in conformitate cu prevederile Legii nr. 10/26.05.1998 privind asistenta de sanatate publica, este executată trimestrial în spațiile sanitare, de învățământ, alimentație, si semestrial în alte spații comerciale. 

Deratizarea de combatere se realizează prin eliminarea tuturor surselor de hrană pentru rozătoare, astuparea crăpăturilor și a găurilor prin care se pot strecura și limitarea locurilor unde se pot adăposti, este recomandată persoanelor juridice si persoanelor fizice in aceeasi masură. Bolile contagioase ca toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, trichineloza, bruceloza, gastroenterita virotica, febra aftoasa, antraxul si alte boli, la fel de grave, sunt transmise de sobolani si soareci.

Deratizarea se poate realiza atât prin 2 metode:
Mecanice: capcane
Chimice: soluții și tratamente toxice.

Metodele de deratizare chimice sunt mult mai eficiente decât metodele mecanice pentru ca au o raza de acțiune mai mare, acționează lent si sigur astfel încât să afecteze toti dăunători din spațiul unde se efectuează activitatea de deratizare.

Folosim produse furnizate de Pest Expert importate din Spania, Germania, Italia, China si Taiwan.
Substanțele se aplică prin nebulizare, stropire, aerosoli calzi sau fum in functie de spatiu/daunatorii prezenti. La exterior folosim atomizoare portabile.
Pentru a avea rezultate optime aplicăm substanțele respectand timpul de expunere conform indicatiilor de la producator.

Folosim numai substante avizate de Ministerul Sanatatii!

Formular contact